понеделник, 2 август 2010 г. Публикувано от divata_airis 0 коментара » Posted in ,

Робен няма да играе два месеца.

 Не че съм му голяма фенка на този тип, но наистина е абсурдно да не го диагностират по-рано, а да разберат за травмата чак сега. Поне се надявам Мюлер и компания да се наложат повече в отбора след като РобенчУ ще липсва.
/И може би Басти да спре да бъде толкова незабележим на моменти или моментите с "опусната топка" да са предимно тези, в които го споенават./

Шокираща новина изскочи от лагера на германския шампион Байерн (Мюнхен) днес. След като вчера холандската звезда на баварците Ариен Робен не взе участие в заниманието на тима, след обстойните прегледи е станало ясно, че крилото отпада от сметките на треньора Луис ван Гаал за следващите два месеца. Докторът на баварците е установил скъсване на мускул в лявото бедро на холандеца, което означава, че той няма да се появи на терена още доста време.

В Германия припомнят, че в последната контрола на Холандия преди световното първенство срещу Унгария Робен скъса мускулно влакно, но въпреки това продължи участието си на Мондиала. Дебюта си на шампионата на планетата обаче Робен направи чак в третия мач от груповата фаза срещу Камерун, когато се появи като резерва.

0 коментара:

Публикуване на коментар