четвъртък, 5 август 2010 г. Публикувано от divata_airis 0 коментара » Posted in , , , , , , , , , , , , , ,

Контролата с Дания само с Гомез и Крос.


Само двама от играчите на Байерн Мюнхен - /Супер/ Марио Гомез и Тони Крос ще се включат в състава на националния отбор за контролата между Германия  и Дания на 11 август, тази сряда. Това заяви селекционерът на отбора Йоги Льов. Луис Ван Гаал искаше своето решение (и като гледам си го е получил!)
Вярно, Байерн ги чака среща за Супер Купата с Шалке и трябва да са готови, но сериозно какво ще е отбора без Швайни? Без Лам? ББ Мюлер или Холги? За мен това е още едно доказателство, че въпреки опитите на Гомез да се задържи в отбора (предвид слабия сезон) са отчетени, но изглежда Ван Гаал не си ги слага при сърце. Изглежда пуска точно тези двамата играчи именно защото няма нужда от тях в Байерн. Един вид: Момчета, отбора може и без вас. Чао, чао...Успех в Дания!
Тоя Ван Гаал все повече почва да ме нерви. Вярно, че е прав от една гледна точка, ама все пак...
Всъщност истината е, че не съм и очаквала той да остави нашите момчета да се включат. Той си го каза още в самото начало, че цялото разписание не му допада.
Ще е гадно без Швайни и компания, но това значи ли че и Полди няма да е там? На какво мнение са от Кьон по този въпрос, питам аз? Ами Арне? Нойер? Марко? Мелтазакер??? Йозил? (за последно гледах снимки че бил на почивка с Крюела "Ана Мария" Девил в Майорка). Ами Янсен? Бени? Трябват ни отговори, хора!!!
Дано видим повече познати лица, въпреки че най-интересните ще липсват =(

0 коментара:

Публикуване на коментар