сряда, 25 август 2010 г. Публикувано от divata_airis 0 коментара » Posted in , , , , , , , , , , , ,

Новини...

Окей, мързеше ме толкова много да пускам тия неща, но няма как...пропускаме важни събития



Като начало, започвам с едно от най-тревожните неща, за които стана ясно в последните дни (да не кажа часове)
-Арне Фридрих ще бъде аут за неопраделен период от време от сътва на Волфсбург. На тренировка в началото на месеца си контузил гърба и въпреки, че досега се опитвали да "закърпят" нещата някак, номера не минал и няма как ще се оперира. 
Миличкият германски Дисни принц? Толкова ми е жал за него? Ще ми липсва красивата му физиономия на екрана ми...Оправяй се бързо, принце!

- Бб, Мюлер е бесен не само на терена, но и по шосето. Оказа се, че новата си придобивка - Ауди, подарък от спонсорите на Байерн нашия човек карал с превишена скорост. Севте...Не може да го барнат направо...
- Йоги (Беър) ще ключи БалЪк...извинете...Балак в състава за Евроквалификациите на националния отбор с Белгия и Арзейберджан. Първо щял да опипа почвата обаче (или Балак...въпрос на гледна точка!), за да разбере как е със здравето и дали ще може да се включи на пълни обороти. В петък Льов трябва да обяви състава за квалификациите и да реши проблема с капитанската лента. Като знам какви късметлии сме ще я върне на Миха...Аз съм това да я даде на трети човек, дори да не е Басти...просто да я даде на някой друг. 
- Демичелис е смотаняк! Да, мила моя, маско на Зоро, такъв си! След като Ван Гаал не го включи в титулярния състав за мача с Волфсбург нашия бил толкова възмутен, че настоял изобщо да не го включва в състава. Та, ето как сега нашия планира да се махне от тима (мъркуш, защо тогава се снима с момчетата на рекламите на бирата?!). И вече има желаещи да го приберат под перелината си (нали е Зоро!), като Барселона, Челси, Ювентус и Севиля. Еми като си предлага чалъми да ходи да ги предлага там...Тука не ни трябва. Лош, Зоро, няма подарък от Дядо Коледа Ван Гаал за теб тая година!
- Соса ще се маха от Байерн и ще ходи в Наполи. Точка по въпроса. Нямам какво повече да коментирам тук...прав му път и без това не се наложи особено при нас! 
- Бешикташ иска да свие бъдещия баща на близнаците ми по-познат във футболните среди като Мирослав Клозе. Народа мисли да предложи 5 милиона за него, ама Миро не се дава и твърди, че има още една година договор с Байерн и не мисли да ходи никъде...(Добро момче!)
- Моите приятели от Шалке 04 продължават да мажат историята с феновете. Бяха направени тениски с надпис "Малка група", както Магат описа протестиращите срещу уволнението на Ройек фенове. На мача с Хамбургер феновете изпратили фланелки и към играчите на терена, при което г-н Мануел "Патето" Нойер, Иван Ракитич, Джърмейн Джоунс, Юнмин Хао и Кристоф Метцелдер също нахлузили по една. Тъпото е, че Магат твърди, че не само не е забелязал, че неговите хора му забиват нож в гърба, не му пука, но го намира и за оригинално, а и в това, че по неговите думи той не бил уволнил Ройек...имало конфлик на интереси, понеже нашия приятел изпълнявал две длъжности. Още по-веселето в тая ситуация е изявлението на Иван Ракитич, който твърде, че даже не знаем за какво са тия тениски, но ги облекли от уважение към феновете. Абе ти под камък ли живееш?!  
- След като по време на Световното Басти твърдеше, че не женен за Байерн сега взел, че си променил мнението. Мамин златен, как да не му се качиш на гърба и го яздиш като конче, ми кажете?! Както и да е. Та по думите му...той като нищо можел да остане още в отбора, след като договора му изтича през 2012 (ама нали се сещаш, че и на Ван Гаал е дотогава и той ще иска да става капитан на някой национал и има голям шанс да зареже отбора). Аз съм ЗА! По-добре отколкото Реал да си сложи мазните пипала на още един добър играч...Ти си чист германец, Басти, и трябва да си останеш в отбора...Пълна подкрепа от мен!


И да благодарим за бързия обзор прочетени отгоре-отгоре новини от Спортал и на мен, че ги оцветих (буквално) толкова.

0 коментара:

Публикуване на коментар