четвъртък, 26 август 2010 г. Публикувано от divata_airis 5 коментара » Posted in , , , ,

Шампионска лига...

Та да вече станаха ясни разпределенията по групи за Шампионската Лига...Честито на спечелилите на останалите (най-вече тия в груба Джи) им желая да се избият.
Лично за мен Байерн и Шалке имат шанс да продължат, но милите ни Вердер, които са вечено на косъм с тоя споматия Визе и главата игра на някой други играчи не мисля, че ще ги огрее. 
Мнение по въпроса?! 

Едит: Ето какво е казал Марко Марин относно разпределението на отбора му Вердер Бремен в А група:
"Nicht einfach, aber aber auch nicht unmöglich."
или с други думи: 
"Няма да е лесно, но не е и невъзможно"

5 коментара:

BleedingDust Says:

Мили мой Марко! Искам да ти кажа, че ако Бруно, Джак и Денис барабар с Джафур не заместят Визе на вратата сте затрити! А и Бруно доста ще трябва да ти помага в атаката... Пич, сериозно, много ви обичам... умирам да гледам теб, Пер и З(а)еби... но просто Интер и Тотнъм... ех, някак нямам достатъчно вяра във вас... по-скоро във Визе...
Ако изклендзате от тая група, обаче... ебаси, ще си ударя задника в тавана от кеф! Обещавам!
При Байерн и Шалке ми се виждат светли нещата, а и според комшиите (дългогодишни футболн фенове, единият даже бивш футболист), което доста ме обнадеждава.
Група G, не знам дали ще изгледам и един мач от при вас (освен, ако не ми се прище да позяпам Преподобния Кас Сент Икер), но барабар с постаджийката ви желая приятно изтрепване!

divata_airis Says:

О, сестро! Какво да кажа и аз? Тоя Визе няма ли да се научи да играе? Или да вземат да го махнат из основи от там?! Бахти!!!
Иначе Марко прави вълшебства!
И аз имам светли мечти за Байерн и Шалке...(Бени без червени картони този път, искам да те гледам цял мач!)
На Барселона, които също не харесвам, обаче също не мисля че им е трудна групата, за голямо съжаление. Но наистина се надявам в G да се наритат яко. Дано тъпия Мауриньо не осъществи плановете си за Реал и да се провали...
Просто ги мразя тия говеда! (Икер не...той е бютифъл бастърд и понякога имам чувството, че само той играе!)

БТв ако Вердер наистина се измъкнат, ако стана така че направят някоя чудо както преди две вечери и аз мисля да запозная задника с тавана.
Давайте момчета - обещаваме ви два летящи задника към два различни тавана!!!

BleedingDust Says:

Да, да, да, обещаваме ви! Не искам да гледам как сритват Перския и Марковия (у-ха, марков, хаха) задник! Искам да гледам как те сритват задници! На тъпите Тотнъм и Интер... о, ще съм в душевен оргазъм, дори ако едните един път бием, баси... о, как искам! Гоу, Гоу, Марин! Ти си бърз, няма да оставяш топката дори да стига до нащо поле, че там Визе се окваца...
Тийм ДЖАФУР+ДДБ!
Ще е смешно Байерн да се оквацат в тяхната група...
Барселона - Испанци са! Мразим ги!

divata_airis Says:

Ами ще е ужасно смешно ако Байерн ги хакнат. Даже Ван Гаал е доволен от жребия (че как иначе) и накрая някой слабите отбори в нашата група да се окажат "скрита лимонка".
Интер са бая силни. Те станаха шампион мин. година в мач с Байерн. Не знам защо ми се струва, че нашите все нещо им става на финала на такива състезания...или малко преди финала. Докога бе момчета?!
Но ние ще си бъдем за всеки немски отбор, независимо колко отчайващ изглежда двубоя. Все пак Вердер доказа, че не бива да ги отписваш до последно. Тоя мач от Вторник събра очите на бая хора.
Надявам се да видим още много такива изненади! И дано не се отпуснем на финала!

BleedingDust Says:

Да, не отписвайте Марко! Тй ЩЕ ГО ВКАРА на Интер! (Хаха, ще ми се, ама няма начин.)

Публикуване на коментар