сряда, 4 август 2010 г. Публикувано от divata_airis 0 коментара » Posted in , , , , , ,

Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд

Пускам си аз "Евроспорт 2" и какво виждат очите ми? Повтарят мачове от Бундеслига. Сутринта гледах Верден и Шалке...не се развълнувах особено, но сега....когато дават Байерн и Дортмунд е тук няма как да не се включа. /Ето, Кас, нищо няма да изпуснеш от мача/


Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд 




Първо полувреме
Мачът започна с гушкане между отбора. Естествено, когато почна не знаех, че това са Байерн. Виждах само едни червени типове, които се бяха събрали в кръг преди началото на мача. След това инстинктивно направих връзката - червено-Байерн и като отговор ми се мерна и бб Мюлер пред погледа. Викам си - Ясно! Ще се гледа.
-В началото коментаторът каза, че имало някакъв стомашен грип и там изреди, кои са били болни от него, но ще изненадам ли някого като кажа, че запомних само Басти? Споменаха, че не било сигурно дали ще играят, но ето на...*показват Басти, който е особено сладък и един ден ще го яздя на дур конче*, че е на терена. Бях на седмото небе. Бб Мюлер и Холги също присъстват. *на ръба да почне да денси из стаята*
-Тогава шок и ужас...Мохамед Зидан от другия отбор вкара гол на наште. За мен е шок, не защото са им вкарали гол, а защото точно той. Имам го в играта Фифа Суперстарс и там никва работа не ми върши. Бахти кретена. Тука как бележи, а там не ми помага особено на отбора.
Както и да е.
-Коментаторите се заговориха за арогантност. Кълна се, сякаш слушам психиатри как обсъждат пациентите си. На каква психо тема го забраздиха не знам...но си е притеснително. Коментираха това, че Робен, Рибери и дори Швайнщайгер били особено щастливи и се подсмихвали - едва ли не вече били на ясно, че победата е тяхна. И това било арогантност. Какво разбираме ние? Слушай коментаторите - в тях е истината!
-Следващ интересен момент беше този, когато Басти за малко да вкара, но игра с глава. Коментаторите веднага споделиха, че това не била силната му страна (един вид - нищо чудно че не е вкарал).
- Ван Бомел вкара за нашия отбор. Беше си време. Да видиш как Томи го беше гушнал и си му виси на врата и не го пуска. Ето, че идва и Басти, който го погали по главата (мисля, че има фетиш за галене на нечий глави, гледала съм го да прави същото с Полди)
- Бб Мюлер за малко да вкара на няколко пъти. Следващия път, бб, следващия път (тоест второто полувреме)
- Пет минути до края.
- ОМГ! Току-що казаха "Лош пас на Швайнщайгер". Той не е във форма!!! Явно тъпата Сара го е изцедила. Нищо чудно, че се е разболял от оня грип...и тая мърша го е довършила с тъпотията. Ходи зоби боб ма!
- Пропуснах да спомена, че изглежда по времето, когато се е играл тоя мач е било бая студено, че всички са с некви полота и ръкавици (Басти е с червени ръкавици. Изглежда добре!). Плюс няма да повярваш...Марио Гомез играе. То не за друго ми Олич е нещо контузен ли кво ли...и Ван Гаал вероятно няма друг избор. Не че не харесвам Супер Марио, но...пич, бележи за нас! Влез в шибаната си форма!
- Преди малко щяха да ни резнат още веднъж. Наистина Байерн много са се отпуснали. Какво ви става бе момчета? Сара с всички ви ли е била?! о.О (Йозил не одобрява! Чете се в очите му!)
- Единият коментатор бил обсебен от играта на Ван Бендел. УТФ???? (И тоя пък къв е?!)
- Полувремето свърши. Голове - 5 минута Зидан (Вкарвай и в моя отбор бе, говедо!!!) и 21 Бомел.

Второ полувреме
- Кратка реклама и тея пак почнаха. Хубаво е да гледаш мач на запис. А, не...сега показват само най-интересното.
- Почват. Точно излязоха. Бомел подскача като заек и гадост...изплю се. Оооо, ето и Басти показаха...оправяше си девствените чорапки.
- Охо 50 минута - Робен му поникна коса...(а единият коментатор е болен и само ми подсмърча в микрофона, избърши си носа бе!). Ама бахти лесния гол, пич, даже аз мога да го вкарам. Топката си му падна на крака и той само я докосна. Казаха, че бил 8ми гол за Робенчо за сезона (или осем или пет казаха...трудно е да помня, изисква мозък?!)
- Някъв тип във фейса иска да му дам един мой играч, който изобщо не ми трябва, но не е правил златен трансфер и дефакто ще взема некъв калпав футболист. Демет. Но пък се опитвам да му бутна офертата когато направи такъв трансфер да ме остави да си избера един от неговите.
- Добре, отново Швайни не блести...Това не ми харесва в този отбор, той остава понякога просто незабележим. Свиха му поредната топка. Накрая си изпроси нарушение. Уат дъ Хел, Швайни?!
- Отново Гомез пропусна. Почвам да си мисля, че физиономията на кучето на онова момиче е била просто идеална за моменти, когато той вкарва гол. Та и тука споменаха, че Гомез сякаш се носи отстрани на играта...(с други думи блее)
- Бут се изявява...спаси някаква "бомба"...Ако беше опуснал, направо така яко щяха да му я забият тая топка, че не истина.
- Ееее, а стига бе...Гомез вкара...Къде е снимката на онова куче???? Не вярвам. Не мога да повярвам. Негов 10-ти гол от началото на сезона, вика не-подсмърчащия коментатор. Естествено бб Мюлер му се окиши на врата. Може ли да пропусне?!
- Кво? Олич бил тук?! Първа смяна в Байерн...Ще излиза Олич, но още не е ясно кой ще сменят. Викат може бб Томас. Кви са нагли? За какво бе?! Вярно, че малко не му се чува името в мача, но защо ще ни лишават от присъствието му? Садисти!
- О, да...извадиха Рибери. Явно преди е реагирал грубо при смените си, защото коментаторите бяха на тръни какво ще направи този път. Каква физиономия ще има...Бе кво ни пука? Нали бб Мюлер все още е в игра! Рибери да ходи да оправя малолетни проститутки. Е, окей...това беше грубо. Просто тоя тип ме дразни. Кое ме дразни повече от него обаче? Шибания коментатор, който отказва да си изсекне носа и го слушам само как подсмърча.
- Ей, на и Мухи (от Мохамед и "У" за привкус) ЗиданчУ извадиха...Не мога да кажа кой вкараха, защото името му е шитняво и трудно за запомняне. Голяма работа...кога стане от нашия отбор може и да му запомня името, до тогава...нъц.
- Ууу, Холди се ядоса. Да го видиш как зееше на тоя от другия отбор дето го спъна. Давай Холги...Никой не ти вярва, но аз знам, че дълбоко в себе си ти си badass.
- Коментаторът: Байерн сякаш започна да играе по на сигурно без да търси атаката. Пич, те водят с два гола, за кво им е да се напъват?!
- Хайде и Робен махнаха. И пак не мога да кажа кой влезе. Аре бе, що не се казвате по-елементарно? Как очаквате да ви помня имената?!
- ОМФИ! Коментатор: Липсата на егоизъм от странна на Гомез му попречи да отбележи следващ гол! Смисълът беше, че трябваше да играе сам, а не да търси Олич...е случва се.
- Басти пропусна да вкара отново...червените му ръкавици дивят. Като Снежанка е, извратено нелогична Снежанка, но все пак бих си я пожелала за Коледа. Както и да е. Удари напречната греда и не беше особено доволен. Гледа към небето и врещи нещо яростно.
- Пет минути до края.
- Оф, тия пак почнаха. Леман (друг от вратарите на Германия) бил арогантен. И Щутгарт страда от проявите на Йенс Леман. В заключение великите умове (ууу, тоя май вече не подсмърча?!) стигнаха до извода: Да си вратар не е лесна работа. Бе моля ти се. Тия всеки ден играят мач навънка на двора...били са вратари, ти кво ми говориш. Всеки ден е тва! О, обърках се...ей го...моя приятел продължава да ходи със сополите в носа. 
- Възможност за изстрел към вратата на Бут и възможност за коментатора да подсмъркне сополите си още веднъж. Пич, ще ти купя кърпички...ИЗСЕКНИ СЕ!!!
 - Коментаторът: Виждаме, че Швайнщайгер се хваща за прасеца?! Какво виждаме??? Къде? Демет. Да, ама за не го видях. Блеях.
- И това е краят на мача. Девета поредна победа за Байерн. Сега настоявам някой да си свали тениската...някой хубав! Само, че едва ли...те ги сменят само, когато играят с националния отбор.
- Холги, какво си се разгащил? Едното му чорапче паднало, той се мръщи и се гушна ужасно сладко с вратаря на противниковия отбор (УТФ! Ти си от отбор Мюлщубер, не от отбор Аз и вратарят?)
Та, това е всичко от мен...беше вълнуващо...предполагам. Рових из нета и пишех тук едновременно - сигурно съм пропуснала нещо (де да можех да пропусна и момента с подсмърчането на единият коментатор. Ама ей на...)
И не забравяйте, че...

0 коментара:

Публикуване на коментар