петък, 13 август 2010 г. Публикувано от divata_airis 0 коментара » Posted in , , , ,

Драмейшън, моля!

О-ол!
Е сега...Оказа се, че има нов секс скандал в града.
След Франция (историята с малолетната проститутка) и Англия (Питър Крауч и как изневерил на женка си с ШОК проститутка) сега е време на Германия
Всичко започна след като Кристиан Лел (Christian Lell) направи странно изявление в германските вестници "die Bunte" и"Bild" относно Михаел Балак.
Това изявление дойде, след като Лел липсваше за 3 месеца, през които дори не играеше футбол, за да реши няколко лични проблеми и през които той беше разделен от приятелката си Даниал Аумейер (Daniela Aumeier).
Даниела между другото е същото момиче, с което излизаше Бастиан Швайнщайгер преди да срещне (тая кобила) Сара.
По думите на Кристиан неговата "почивка" има също нещо общо с Михаел Балак, който бил прекалил (или нещо от сорта, статията е супер объркана)
"Не всеки е като Михаел Балак, който вярва че може да прави каквото си иска, намесва се в личните животи на другите и разрушава нещата без дори да се замисли. Но може би това е начина, по който мислиш когато си капитан на немския национален отбор"
И това е всичко, което той е споделил сега, когато приятелката му, с която той отново се е събрал, очакват бебе след 3 месеца. По думите му той ще коментира това в бъдещето, но не точно сега...
Междувременно жената на Балак се обадила в дома на Лел да го пита какво има предвид, но той и отговорил да пита мъжа си...
Едит от момичето постнало инфото: Това ми напомня малко на цялото Метзелтер забременява гаджето на Марсел Янсен  преди време.


Лично мнение: Окей, добре че беше тоя скандал, за да разбера че тоя Лел с бившата на Басти и бившата на Янсен е била забременнена от негов съотборник. Човече!!! Това е щуро. Но по темета - няма да се учудя тоя слух да се окаже верен и Балак да е забременил приятелката на Лел. 
Едит: Дори намерих инфо на БГ. ДРАМЕЙШЪН Убиха ме с това "Даниела Общата". хахаха. Ама то в крайна сметка си е така де.

0 коментара:

Публикуване на коментар