петък, 20 август 2010 г. Публикувано от divata_airis 0 коментара » Posted in , , , , , ,

Новини...

Ще го карам на кратко и кажи-речи прочетено отгоре-отгоре от Спортал.
Да започнем от по-сторото инфо.
Вердер иска Бен Арфа за заместник на Йозил
Еми време им е да се замислят да вземат някого на мястото на Йозил (на когото отново ще изпея песента "Оооо, колко си прост..."). Понеже нали не се интересувам от други отбори различни от германските - единственото, което знам за Бен Арфа е от статията и че е футболист на Олимпик Марсилия. Сделката все още не е сигурна, но тия от Олимпик споменали, че са склонни нали...при добра оферта да се разделят с човекът Арфа.
Интер с интерес към Клозе
Еми предвид, че преди време Ван Гаал заяви, че образно казано не задържа никого и всеки е свободен да си тръгне от Байерн (в сми тия дето вечно са на скамейката като Клозе и Гомез) си мисля, че това е интересно предложение. Трансферната сума вероятно ще е от порядъка на от 3 до 7,5 милиона. Лично на мен не ми се вярва Миро да се раздели с Байерн - наистана не го пускат често, но той харесва тоя отбор (или поне такива са моите наивни наблюдения)
Феновете на Шалке изригнаха срещу Магат: Не искаме диктатура!
Де и в България да имаше нещо подобно. Драмейшънът тука е главно, защото чичко ни Феликс Магат взел, че уволнил отговорника за привържениците в клуба Ролф Ройек (който и да е той). Феновете обаче си го тачат тоя пич и си го искат обратно като дори държат от МагчУ  "официално признаване на демократичните структури в Шалке". Ъъъм, да....като и да е. Ако бяха тука феновете щяха да псуват като разпрани и да споменават майката на Магат с все добри пожелания относно "задния и двор".
Олич вън от терена за дълго
Що бе, мой човек? Защо? Сега ли намери да се контузиш, точно почнах да те харесвам все повече? Според бате ни Олич, обаче той бил на шест...нямал проблеми с коляното, не го боляло и всеки ден си тренирал спокойно. Дядо Коледа...простете г-н Ван Гаал обаче е на друго мнение. Според него контузията е бая сериозна и Ивица може дълго да стои извън ивицата на игрището.
При подобна новина мога само да мисля за бб Мюлер и за това как ми се ще да се наложи в отбора още по-трайно.
Нойер е новият капитан на Шалке
Точно ми мислех, че ще я дадат на Раул. Изглежда Магат също е бил на това мнение, но Раулито споделил, че за целта трябало да знае по-добре немски (на мен го кажи - аз от 30 думи вдявам 2 - е, не че имах шанс да бъда капитан на отбора де...). Ноейр получава лентата от Хайко Лудия...добре, де...Хайко Вестерман (като чуя Хайко и асоцияцията, която ми идва е Луд!), който сега е капитан в новия си клуб Хамбургер, където ще прави компания на г-н Мега-Як-Скорпион-Янсен.
Магат дори измагьоса своя коментар по следния начин:
"За мен идеалният вариант определено не е капитанът ни да е вратар, защото той не стои в центъра на играта. В Шалке обаче Мануел е най-точният за тази задача, защото няма друг играч, който да въплъщава в себе си клуба като него. Той е израстнал тук, а преди това сам е бил между феновете на трибуните. Затова мисля, че решението да дам лентата на него има много повече предимства, отколкото недостатъци".
Дам, дам...знаем го това стори - още от малък Ману е фенче на Шалке и откакто се помни играе все в него (младша лига и тем подобни). Как да не уважаваш такива хора (като Мюлер, който пък от малък не се е отделял от Байерн)?
Та, да му е честита лентата на Патето и да почерпи с по едно пошляпване с вратарските си ръкавици по ние-знаем-къде.
Ван Гаал: Оставам в Байерн най-късно до 2012
Юху, Дядо Коледа Ван Гаал донесе подаръци на всички. Това е добра новина, ако я кара така добре да вземе и да остане повече. Тук би трябвало да кометирам статията - но как, когато тя е километрична, а мен ме мързи да чета?! Така че...не, благодаря. Заглавието казва всичко (надявам се?!)

0 коментара:

Публикуване на коментар